Triatlon Experience 2017

TriatlonExperience powered by Ironmanagers Nederland

Triatlon Experience  powered by Ironmanagers Nederland

Triatlon Experience 2017

Op zondag 27 augustus 2017 om 11h00 wordt de Triatlon Experience georganiseerd door de Oosterhoutse triatlon vereniging ,Ironmanagers Nederland. Je kan deelnemen aan deze sprintafstand als enkeling of met drie (trio, elk een onderdeel). De locatie is ons walhalla voor triatlon in Oosterhout! (Wilhelminakanaal Zuid 66 4903 RA OOSTERHOUT). Je kan inschrijven via de link op deze pagina. De kostprijs voor deelname is 30 € voor een NTB lid en 35 € voor de trio. Indien geen lid van het NTB dan betaal je nog 7,75 € voor een daglicentie. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met info@ironmanagersnl.nl.

Tijdregistratie

De tijdsregistratie gebeurt elektronisch. U krijgt bij de registratie een bib-tag neopreen bandje dat u aan uw enkel vastmaakt.

Betaalmethode

Deelnemers die via een Nederlandse bank kunnen betalen (Ideal) kunnen via bovenstaande link betalen. Buitenlandse deelnemers dienen eerst een betaling uit te voeren via onderstaande bankgegevens met vernoeming van het onderdeel, ( met of zonder triatlonlicentie) en vernoeming van het email-adres. U ontvangt een bevestigingsmail na ontvangst van de betaling.
Vereniging Ironmanagers Nederland:

IBAN : NL49 INGB 0006 620 746

BIC : INGBNL2A
Bij een bankbetaling zouden we ook graag leeftijd,adres,solo of trio, e-mailadres, lidnumber NTB (of andere bond) ontvangen

NTB of KNZB leden of buitenlandse atleten die over een licentie beschikken hoeven geen daglicentie aan te schaffen. Alle andere deelnemers vallen onder de standaard- categorie (aankoop daglicentie). Onderstaand vindt u de inschrijfgelden

De wedstrijd

Zwemparcours

750 meter zwemmen

Bike/race parcours

20 kilometer fietsen

Loop parcours

5 kilometer hardlopen

© Triatlonexperience.nl