Zwemmen

De start van het zwemmen gebeurt in het water op de door de race officials aangegeven plaats. De zwemmer draagt de verplichte badmuts.  Na aankomst loopt de zwemmer naar het parc ferme.

Indien men in drietal meedoet geeft men in de wachtzone de chip over aan de fietser. Deze mag na overhandiging van de chip naar zijn fiets lopen en dient eerst zijn helm op te zetten en vast te maken alvorens deze de fiets pakt (hier wordt streng op toegezien door de officials!)

Fietsen

Het fietsparcours is voor deze editie aangepast! In plaats van een heen-en-weer parcours, fietsen deelnemers nu 1 grote ronde in de prachtige polderomgeving van Oosterhout. Het parcours is zoveel mogelijk verkeersluw, maar wees altijd attent op onverwachte verkeerssituaties. Wanneer je jezelf inschrijft voor deze wedstrijd ontvang je een complete beschrijving van het volledige fietsparcours.

De deelnemers in drietal lopen na het terugplaatsen van de fiets naar de wachtzone waar dan de loper mag starten nadat de chip is doorgegeven.

Lopen

Het loopparcours is de afgelopen edities goed bevallen en zal dus hetzelfde blijven! Er worden weer vier rondes om het Recreatieoord de Warande gelopen. Zo kun je meerdere malen aangemoedigd worden door de meegenomen supporters!

Op het parcours zelf is een drankpost aanwezig. 

Deelnemers in drietal mogen de laatste meters voor de finish samen afleggen om zo ook samen te finishen.