We hadden de vorige edities nooit zo succesvol kunnen laten verlopen zonder de grote inzet van de vele vrijwilligers, daar zijn we ontzettend dankbaar voor! Om er dit jaar weer zo’n mooie dag van te kunnen maken, hopen we opnieuw te kunnen rekenen op een geweldige opkomst en inzet van vrijwilligers.

We hebben voornamelijk mensen nodig aan het fietsparcours die de overige weggebruikers indien nodig even kunnen tegenhouden en om de atleten de juiste richting aan te geven. Verder hebben we bijvoorbeeld vrijwilligers nodig aan de drankpost, op het loopparcours, bij de start/finish in de wisselzone, bij het zwemmen en bij de inschrijving. Natuurlijk is het ook fijn als er mensen helpen met het opbouwen en afbreken. Assisteer je liever niet bij een bepaalde activiteit vanwege mogelijke beperkingen, geef dit aan bij jouw aanmelding zodat de organisatie hier rekening mee kan houden.

Ben je beschikbaar en wil je jouw steentje bijdragen aan dit geweldige evenement? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar triathlonexperience@outlook.com met vermelding van naam, adres, mobiel nummer, e-mailadres en eventuele T-shirtmaat. Alle vrijwilligers worden op de dag zelf natuurlijk voorzien van eten en drinken. De coördinator die jou die dag zal begeleiden, zal na aanmelding verder contact met je opnemen. Graag verwelkomen we je op 25 augustus om er met z’n allen weer een mooi en gezellig evenement van te maken.